mobilapp-weboldalra-640x400_v2.png

elindult a K&H POS mobilalkalmazás!

Töltse le mobiltelefonjára a K&H POS mobilalkalmazást, hogy első kézből értesüljön a bankkártya elfogadás zökkenőmentes működéséhez szükséges tájékoztatásokról vagy éppen új, üzleti lehetőségekről!

A K&H POS mobilalkalmazást készüléktől függően könnyedén letöltheti az App Store, vagy a Google Play áruházakból.

A letöltést követően a khpos.hu weboldal tartalma teljes funkcionalitással elérhető az applikáción belül, továbbá telefonjára értesítéseket kérhet (push notification) a K&H bankkártya elfogadással kapcsolatos ún. rendszerüzenetekről (a K&H bankkártya elfogadás működésével, tervezett karbantartásával, szoftverfrissítéssel kapcsolatos tájékoztatások), valamint igénye szerint, új termékeinkről, kampányainkról.

A mobilapplikációt bárki letöltheti, azon munkatársai is, akik részt vesznek a bankkártyás fizetés végrehajtásában! A fizikai POS terminállal rendelkező ügyfeleink számra nagyon hasznos a tranzakciós hiba kód beolvasó” funkció, amely azonnali támogatást ad -telefonos segítség nélkül-, ha a POS terminálon a bankkártyás fizetés elutasításra kerül. Az applikációba belépve, a telefonnal a slip-en vagy a terminál kijelzőjén megjelenő hibakódra kell közelíteni és az alkalmazás választ ad az elutasítás okára, valamint arra, hogy ez esetben mi a teendője a felhasználónak.

Töltse le most a K&H POS mobilalkalmazást iPhone vagy Android készülékére!

2021.07.281 {{translations.minutes[translatedLabelKey]}}

ajánlott bejegyzések

figyelemfelhívás az online pénztárgépet használó kereskedők számára

Az online pénztárgépet használók 2021. január 1-től kötelesek elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani vásárlóik számára.

erős ügyfélhitelesítés bevezetése

A 2015. november 25-i 2015/2366 számú Európai Uniós direktíva előírja az erős ügyfélhitelesítés (SCA) bevezetését.

Praktikus tanácsok, érdekes cikkek, izgalmas játékok, gyors segítségnyújtás- ezek várnak rád Magyarország egyik vezető pénzintézetének hivatalos Facebook oldalán.

Légy tagja közösségünknek és #döntsokosan!