fontos_info_VPOS_feliratnelkul.png

Tájékoztató VPOS szolgáltatás átállásról

Kedves Ügyfelünk!

Amennyiben Ön/Önök igénybe veszik VPOS szolgáltatásunkat az átállással kapcsolatos tájékoztató levelünket az alábbi linken érhetik el, melyet kérünk olvassanak el figyelmesen!

ügyfél tájékoztató levél

emlékeztető ügyfél tájékoztató levél

VÁLTOZÁS! Az új virtuális POS háttérrendszerre történő átállás határidejét meghosszabbítottuk. Türelmi időszak: 2024. január 15.

Fontos, hogy a levélben foglalt teendőkről és az átállással kapcsolatos határidőkről tájékoztassák webfejlesztőjüket. Fejlesztéssel összefüggő technikai kérdéseket a vpos_khpos@kh.hu email címen várják IT-s kollégáink.

Az átálláshoz szükséges fejlesztések technikai dokumentációját itt találja:

Az alábbi linken érhető el azon webfejlesztő integrátorok neve, akik a K&H VPOS illesztéssel elkészültek, mely listát folyamatosan frissítjük.

webfejlesztő integrátorok listája

Minden további kérdésben 7x24 órában elérhető Telecenterünk a +361-328-9400 telefonszámon készséggel áll rendelkezésükre.

új funkciók a VPOS szolgáltatásban:

OneClick fizetés

A regisztrált vásárlók részére ajánlható kényelmi szolgáltatás.Az első fizetés alkalmával az ügyfél a webshop oldalán hozzájárul a kártyaadatainak fizető oldalon történő eltárolására.Következő vásárlási tranzakciónál a webshopban a „mentett kártyával történő fizetés” opciót választva már tárolt adat használatával történik meg a fizetés. A webshop nem tárol kártyaadatot, csak egy azonosítót.A mentett kártyaadattal történő fizetések esetén a kommunikáció a fizetőoldallal a háttérben zajlik, anélkül, hogy a kártyaszámot újra be kellene írni.A tranzakció authentikálási folyamata megegyezik az egyszerű fizetésével.

Google pay fizetés indítása a webshopból

Kényelmes módja az áruk és szolgáltatások kifizetésének az Ön webáruházában vagy Android mobilalkalmazásában. Ügyfelei ugyanazokkal a kártyákkal fizethetnek, mint amelyeket az üzletekben az egyérintéses terminálokon használnak.Nem szükséges kártyaszám beírása - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra –, hanem a Google wallet-ben történő megerősítést követően:

Mobilalkalmazásban történő vásárlás esetén további hitelesítésére nincs szükség

Lap top-on történő fizetés indítás esetén további hitelesítés történik.

Apple pay fizetés indítása a webshopból

Az iPhone-ra, iPad-re és Apple Watch-ra betokenizált kártyák online fizetésre is használhatók. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató online fizetőoldala már készen áll az Apple Pay online fizetések feldolgozására.A fizetés közvetlenül a webáruházból indul (online vagy a natív mobil iOS-alkalmazásban) - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra, ami tovább egyszerűsíti és felgyorsítja az Apple Pay fizetést. Apple Pay a fizetőoldalon – az Apple Pay a fizető oldalon is megjeleníthető. Ebben az esetben a tranzakció egyszerű fizetésként indul, és a kártyabirtokos a fizető oldalon választhatja a kártya adatok beírása helyett az Apple Pay-el történő fizetést.

Köszönjük együttműködésüket!